Vi är N-Trygg Bil Om Oss

DIN VÄGLEDNING SEDAN 2016

N-Trygg Bil är ett privatägt företag med stort hjärta och passion för bilar.

Bolaget grundades av Niklas Trygg sommaren 2016 och vi har tillsammans mångårig erfarenhet av bilbranschen. Vi arbetar utifrån devisen ”Din Vägledning” och vår målsättning är att alltid leverera en smidig och enkel bilaffär med stort fokus på personlig service. Vi jobbar alltid med långsiktighet och tycker därför att starka relationer med såväl kunder som kollegor och partners är det viktigaste arbetet. Vi samarbetar med noggrant utvalda partners vilket gör att vi kan erbjuda en rad olika kringtjänster för dig som kund i form av exempelvis rekonditionering, service / reparationer, finansiering, försäkring, garantier, transporter, däck, fälg mm.

Vi erbjuder försäljning och förmedling av begagnade bilar i alla segment och prisklasser. Självklart erbjuder vi även rent inköp för dig som endast önskar sälja din bil. Vi finns i Habo (ca 2 mil nordväst om Jönköping) där vi bedriver verksamheten i moderna och fräscha lokaler. Under sommaren 2019 flyttade vi även in i våra nya lokaler på Jönköpingsvägen 28 i Habo.

Då vi arbetar med mycket stort fokus på kundnöjdhet är vi mycket tacksamma för all sorts feedback, både positiv samt om du har något mindre positivt du vill berätta för oss, allt för att vi ska utvecklas och förbättra oss. Vi tar emot feedback och respons på: niklas.trygg@ntryggbil.se.

Varmt välkommen du också till en tryggare bilaffär.
– Niklas Trygg med TEAM


 

Vi är TEAM N-Trygg Bil

Felicia Wahlgren Försäljning, (Föräldraledig)Felicia

 

Våra Värderingar

Följande värderingar fungerar som en ledstjärna genom hela vårt arbete och hjälper oss att skapa samt bibehålla den arbetsmiljö vi strävar efter att uppnå. De är viktiga stöttepelare för att bygga de relationer som vi prioriterar så högt men också i vår strävan att uppnå de mål vi sätter upp.

 

Förtroende Kvalité & Service Teamwork Ambition & Innovation
Vi vet att ett stort förtroende kollegor och kunder emellan är nyckeln för fortsatt utveckling. Hög kvalité kombinerat med service i världsklass är något vi ständigt strävar efter att erbjuda. För att nå framgång krävs ett effektivt samarbete och på N-Trygg Bil värderas alla individer lika högt. Att ständigt vilja utvecklas och ha en strävan efter att bryta ny mark är en av våra grundpelare som företag.

 

Lediga tjänster:

 

N-Trygg Bil söker nu en ny mekaniker till vårt team.

Mer info om tjänsten hittar du här.

 

N-Trygg Bil söker nu en ny biltvättare för perioden Juni- Augusti 2022!

Mer info om tjänsten hittar du här.

 


 

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag -Stängt
Söndag - Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-17