Garanti

Garanti när du köper en begagnad bil – en kvalitetsstämpel för seriösa bilhandlare

N-Trygg Bil är sedan 2019 medlem i Motorbranchens Riksförbund (MRF), branschorganisation för bilhandel och bilverkstad.  MRF ställer höga krav på sina medlemmar vad gäller affärsmannaskap, miljö, kvalitet och kompetens. Detta innebär en ännu större Trygghet för dig som kund hos N-Trygg Bil. Genom detta medlemskap kan N-Trygg Bil erbjuda en omfattande MRF Garanti. MRF Garantin är en funktionsgaranti som täcker alla bilens funktioner. Som ett komplement till detta erbjuder vi även en trafiksäkerhetsgaranti (TSG Garanti). TSG Garantin rör bilens komponenter som garanterar att bilen är trafiksäker och täcker allt som svensk bilprovning underkänner.

Tillsammans med Garanti Direkt (Solid Försäkringar) kan vi på N-Trygg Bil även erbjuda marknadens mest attraktiva begagnad bil garanti för dig som vill ha en förlängd garanti. Det perfekta valet för dig som vill investera i ett ännu tryggare bilköp. Denna garanti går att teckna på mellan 1-3 år och finns i 3 olika kategorier med varierande omfattning: Small, Medium & Large.

Utöver det så följer vi svensk konsumentköplag vilket utgör en stor trygghet för dig som kund. Dessutom kan du som kund välja till ytterligare garantilösningar hos oss via våra samarbetspartners. Denna tjänst utgör en extra trygghet för dig som önskar det vid ditt bilköp.

Kontakta oss på info@ntryggbil.se så berättar vi mer.

MRF Medlem

Varudeklaration bilgaranti

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag -Stängt
Söndag - Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-17