Förmedling

Vi erbjuder dig som privatperson eller företagare förmedling av er nuvarande bil. Sälj din bil via oss på ett Tryggt och bekvämt sätt till marknadsmässigt pris där vi tar hand om hela processen.

Tjänsten riktar sig till alla oavsett om ni äger bilen privat eller har den som tjänstebil / leasingbil. Vid förmedling testas bilen enligt sedvanligt inbytestest och samtlig information om bilen tas in såsom fabriksutrustning, servicehistorik och funktionsduglighet.

Vår förmedlingstjänst innebär många fördelar för dig som uppdragsgivare och förutom att ni sparar mycket tid och energi  får ni självklart rätt betalt för er bil då vi är experter på bilförsäljning. Vi jobbar alltid med marknadens bästa finansieringslösningar och erbjuder garantier anpassade efter varje enskild affär. Har ni en unik bil som kräver extra kunnande och som kan vara något svårare att sälja som privatperson, vi tar gärna emot även sådana bilar. Tveka inte på att använda vår breda erfarenhet, vårt stora kontaktnät samt alla våra försäljningskanaler för att så effektivt och smidigt som möjligt sälja just er bil.

Är du intresserad av använda vår förmedlingstjänst?

Fyll i uppgifterna i fältet bredvid så kontaktar vi dig inom kort för vidare diskussion.

Vi är N-Trygg Bil Om Oss

Vi tar hand om hela affären, hela vägen!

  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag -Stängt
Söndag - Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-17