Däck & Fälg

Vi är auktoriserade återförsäljare av Pirelli-däck!

Vill du köra runt på marknadens bästa däck och samtidigt kunna betala lite mindre? Kontakt oss så hjälper vi dig att plocka fram rätt däck för just dig!

Vi är auktoriserade återförsäljare av Pirelli och kan erbjuda dig som kund alla typer av däck till samtliga bilar.

Behöver du nya sommardäck till den stundande säsongen eller söker du nya vinterdäck, vi hjälper dig att hitta de kompletta hjulen. Vi är återförsäljare av däck & fälg och samarbetar med några av marknadens ledande aktörer som leverantör av premiumdäck & fälgar. Vi väljer alltid våra partners med stor noggrannhet och vi hjälper er gärna med att hitta en produkt som stämmer överens med både era kvalitetskrav och er budget.

Vi kan erbjuda både separata däck och fälgar men även kompletta hjuluppsättningar. Självklart hjälper vi dig även med montering, krängning samt balansering av dina däck.

Är du intresserad av nya fälgar av högsta kvalité till din bil så tveka inte på att kika in i vår bilhall så hjälper vi dig att hitta de optimala fälgarna för just din bil. Vi är återförsäljare av premiumfälgar och via N-Trygg Bil får du möjligheten att välja bland hela fälgsortimentet som inkluderar flera etablerade tillverkare.

Du kan även se aktuell fälgkatalog nedan.

Klicka här för att ta del av Rautamo:s fälgkatalog.

Kontakta oss på info@ntryggbil.se för rådgivning och prisuppgifter.

      

Rautamo Wheel Fashion & N-Trygg Bil

 

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag -Stängt
Söndag - Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-17