Däck & Fälg

Behöver du nya vinterdäck till den stundande vintersäsongen eller söker du nya sommardäck, vi hjälper dig att hitta de kompletta hjulen. Vi är återförsäljare av däck & fälg och samarbetar med några av marknadens ledande aktörer som leverantör av premiumdäck & fälgar. Vi väljer alltid våra partners med stor noggrannhet och vi hjälper er gärna med att hitta en produkt som stämmer överens med både era kvalitetskrav och er budget.

Vi kan erbjuda både separata däck och fälgar men även kompletta hjuluppsättningar. Självklart hjälper vi dig även med montering, krängning samt balansering av dina däck.

Är du intresserad av nya fälgar av högsta kvalité till din bil så tveka inte på att kika in i vår bilhall så hjälper vi dig att hitta de optimala fälgarna för just din bil. Vi är återförsäljare av premiumfälgar och via N-Trygg Bil får du möjligheten att välja bland hela fälgsortimentet som inkluderar flera etablerade tillverkare.

Du kan även se aktuell fälgkatalog nedan.

Klicka här för att ta del av Rautamo:s fälgkatalog.

Vi är även auktoriserad återförsäljare av Pirelli däck och kan erbjuda dig som kund alla typer av däck till samtliga bilar.

Kontakta oss på info@ntryggbil.se för rådgivning och prisuppgifter.

      

 

Däck & Fälg

Pirelli tire

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-16