Ekonomiansvarig

Nyheter - 8 april 2021

Begagnade bilar i lager

Ekonomiansvarig

N-Trygg Bil är ett snabbväxande företag inom bilhandel och bilverkstad med högt ställda ambitioner att alltid ligga i framkant och vara ett vinnande team över tid. Som ett led i vår långsiktiga vision söker vi nu ytterligare en kollega till vår anläggning i Habo. Företaget startades September 2016 och omsätter 2020 ca 47MSEK och har idag 5st anställda.

Trivs du i en affärsinriktad och dynamisk miljö och har erfarenhet från ekonomiroll där du hanterat många bollar i luften i högt tempo är kanske du vår nya kollega.

Som ekonomiansvarig hos N-Trygg Bil arbetar och ansvarar du bl.a för:
– Löpande redovisning med månadsbokslut och årsbokslut
– Utföra avstämningar och kontroller löpande av resultat och balansposter i samband med bokslut
– Budget och prognos
– Moms och skattefrågor
– Lönehantering
– Rapportering och uppföljnin
–  Ansvara för att implementera och driva de beslutande projekten inom ekonomi, finansfrågor.
–  Säkerställa att både kund och leverantörsfakturaprocesserna fungerar och optimeras
– Stötta verksamheten i de olika ekonomiska och finansiella frågorna med analys av utfall samt prognosarbete
– Driva förståelse för likviditetsprocessen och vikten av att arbeta aktivt med rörelsekapitalet
– Marknadsanalyser och annons

Kvalifikationer & utbildning
Vi söker dig som har erfarenhet inom ekonomiansvar. Du har mycket goda kunskaper inom redovisning och ansvarar för att bokslut blir korrekt utförda. Vidare är det meriterande om du tidigare arbetat i verksamhet som bedriver försäljning av kapitalvaror samt servicetjänster och tillbehör. Du har mycket goda kunskaper i affärs & CRM system, Fortnox samt Officepaketet med stor tyngd på Excel. Högskoleutbildning minst civilekonom.

Vi ser att du är driven, förändringsbenägen och en vilja att utveckla och förbättra organisationen. Du är nyfiken på framtiden och digitalisering, du ser möjligheter och vill utveckla för effektivare processer och lönsamhet. Vi ser även att du har stort engagemang och är alltid beredd att göra ditt yttersta.

Vi erbjuder
En spännande roll inom ett privatägt företag med korta beslutsvägar och otroligt hög teamkänsla. Du rapporterar direkt till VD och du kommer ha stor roll och betydelse i bolagets framtida beslut. Tjänsten är 100% tillsvidare med 6 månaders provanställning. Arbetstid vardagar 08.00 – 17.00.

Låter detta intressant?
Tveka då inte att skicka in din ansökan och CV enligt nedan snarast möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag: 2021-05-28.

N-Trygg Bil AB
Jönköpingsvägen 28
56631 Habo

Tel : 036-4404800
Ansökan skickas till : info@ntryggbil.se

Frågor kring tjänsten besvaras av VD Niklas Trygg – 036-4404801

Välkommen med din ansökan !

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-16