Bilverkstad

Välkommen att lämna in din bil i vår helt nya bilverkstad!
 
Vi utför alla typer av reparationer och verkstadsarbeten. Exempel på arbeten vi utför är basservice, årsservice enligt serviceplan, kopplingsbyte, turbobyte, motorbyten mm.
 
I vår nedsänkta högt-lyftande 3,6 tons saxlyft kan vi lyfta din sportbil oavsett hur låg den är och i vår stora 2-pelarlyft kan vi lyfta alla fordon upp till 5500kg. Självklart utför vi även service på alla typer av transportbilar, jeepar, husbilar mm.
 
Som auktoriserad återförsäljare av Pirelli premiumdäck erbjuder vi självklart även däckhotell, hjulskiften, omläggning och balansering av din bils däck.
 
Tveka inte på att kontakta oss för mer information och bokning. Du når verkstaden på 036-440 48 00.

Service

Ge din bil en basservice. Just nu för 2 495:-.

Vårt serviceprotokoll omfattar alla delar som en standard basservice normalt omfattar. Hos oss får du bland annat ett oljebyte, byte av oljefilter och luftfilter, kontroll av bilens kondition och trafiksäkerhet.

Att boka din basservice hos oss är ett säkert och billigt sätt att försäkra dig om att skicket på just din bil är som önskas. Har du precis köpt en begagnad bil eller känner att du vill se över skicket på din nuvarande bil, då hjälper vi dig gärna med att försäkra dig om bilens trafiksäkerhet och skick.

Efter genomförd Basservice delar vi självklart ut ett skriftligt protokoll med alla kontrollpunkter, nollställer serviceindikatorn samt att du får en stämpel i serviceboken.

Boka din service här! Fyll i dina uppgifter i fältet bredvid så återkommer vi med tidsförslag.

Vi erbjuder alltid fri lånebil till dig som bokar en service hos oss

Fri lånebil Audi A1

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-16