Bilverkstad

Välkommen att lämna in din bil i vår fräscha bilverkstad!

Vi utför alla typer av reparationer och verkstadsarbeten. Exempel på arbeten vi utför är basservice, årsservice enligt serviceplan, kopplingsbyte, turbobyte, motorbyten, rutbyten mm.
 
I vår nedsänkta högt-lyftande 3,6 tons saxlyft kan vi lyfta din sportbil oavsett hur låg den är och i vår stora 2-pelarlyft kan vi lyfta alla fordon upp till 5500kg. Självklart utför vi även service på alla typer av transportbilar, jeepar, husbilar mm.
 
Som auktoriserad återförsäljare av Pirelli premiumdäck erbjuder vi självklart även däckhotell, hjulskiften samt omläggning och balansering av din bils däck.
 
Tveka inte på att kontakta oss för mer information och bokning. 

Du når verkstaden på 036-440 48 00.


Vill du dela upp din betalning efter ett verkstadsbesök?

DNB Kort räntefri delbetalning på ditt verkstadsbesök i upp till 4 månader
Via vår samarbetspartner DNB Finans erbjuder vi alla våra kunder 4 månaders räntefri delbetalning på köp över 1500kr vid ett verkstadsbesök. Med DNB kortet, som fungerar precis som ett vanligt betal- / kreditkort, betalar du 0kr i årsavgift och behöver heller inte betala någon uppläggningsavgift.
Förutom att du smidigt och enkelt kan dela upp din betalning efter ditt verkstadsbesök helt räntefritt i upp till 4 månader så är övriga fördelar med kortet att du får rabatt på drivmedel samt tillgång till en tanka-fel-försäkring. Kontakta oss för mer information kring hur kortet fungerar samt hur du skaffar ditt egna DNB kort redan idag.

 

Vi servar även mopedbilar! Boka en service på din mopedbil idag och få 200:- rabatt, nu 1795:- inklusive tvätt.

kontakta oss för mer information samt serviceintervall.

Serva din mopedbil

Service

Ge din bil en basservice. Just nu för 2 995:-.

Vårt serviceprotokoll omfattar alla delar som en standard basservice normalt omfattar. Hos oss får du bland annat ett oljebyte, byte av oljefilter och luftfilter, kontroll av bilens kondition och trafiksäkerhet.

Att boka din basservice hos oss är ett säkert och prisvärt sätt att försäkra dig om att skicket på just din bil är precis så som önskas. Har du precis köpt en begagnad bil eller känner att du vill se över skicket på din nuvarande bil, då hjälper vi dig gärna med att försäkra dig om bilens trafiksäkerhet och skick.

Efter genomförd basservice delar vi självklart ut ett skriftligt protokoll med alla kontrollpunkter, nollställer serviceindikatorn samt att du får en stämpel i serviceboken.

För dig som gillar smidighet & att tänka långsiktigt har vi också förmånliga serviceavtal, inkluderar 2 st basservice


 
 – Hur länge gäller det?

Gäller i 36 månader / 5000 mil.

– Vad ingår?

Motorolja, Oljefilter, Oljeplugg, Luftfilter, Nollställning indikator, Stämpel i serviceboken, Funktions och trafiksäkerhetskontroll, Personlig tekniker, slitagekontroll

 Vad kostar det?

4995:- (du sparar 995:-).

 

Självklart får du som bokar en service hos oss alltid fri lånebil!

serviceavtalvåren2020

Fri lånebil Audi A1

Boka din service här!

Fyll i dina uppgifter i fältet nedan så återkommer vi med tidsförslag

 

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-16