Silver Seal Lackförsegling Nordic Version Display

Se på filmen

Bilvård

Vi erbjuder dig som kund vårt mycket populära Silver Seal Lackskydd som ger din bil en perfekt glänsande yta samtidigt som lacken får ett starkt skydd. Tjänsten inkluderar hela vårt behandlingsprogram, invändig och utvändig bilrekonditionering samt Silver Seal Lackskydd.

N-Trygg Bils lackskydd är mycket effektiv när det gäller avvisande av vatten och smuts på bilens lack. Genom att ge din bil ett lacksydd får bilen en yta som underlättar vid framtida tvättar av bilen och smuts så som insekter, asfaltsfläckar eller vägsalt kan avlägsnas mycket smidigare. Vårt Lackskydd skapar även en hög glans och ger bilen en lyster vilket hjälper att bibehålla lackens kondition. I norden har vi fyra olika årstider som samtliga utsätter din lack för stor påfrestning året runt. Därför erbjuder vi dig som kund ett Silver Seal Lackskydd som är speciellt anpassat efter att ge maximal effekt på din bils lack året runt.

Vi på N-Trygg Bil är otroligt kräsna när det kommer till bilvård och hanterar all rekonditionering internt för att uppnå bästa möjliga service samt resultat för dig som kund. Vi jobbar alltid med det senaste och bästa produkterna, såsom vax, rubbing och lackförsegling.

N-Trygg Bils Bilspa finns det även möjlighet att utnyttja våra andra tjänster då vi även erbjuder rekonditionering, klädseltvätt samt heltvättt invändigt och utvändigt. Perfekt för dig som behöver fräscha till din bil eller bara vill ge bilen lite extra kärlek, kontakta oss för att boka din tid.

Vi erbjuder alltid fri lånebil till dig som bokar ett jobb hos oss!

Fri lånebil Audi A1

Bilrekonditionering

Boka behandling till din bil!

  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-16