Bilvård

Vi på N-Trygg Bil är otroligt kräsna när det kommer till bilvård och hanterar all rekonditionering internt för att uppnå bästa möjliga service samt resultat för dig som kund. Vi jobbar alltid med det senaste och bästa produkterna, såsom vax, rubbing och lackförsegling.

N-Trygg Bil Bilspa finns det möjlighet att utnyttja flertalet tjänster som hjälper till att upprätthålla din bils kondition både vad gäller interiör samt exteriör. Vi erbjuder rekonditionering, klädseltvätt, heltvättt invändigt samt utvändigt och lackskyddsbehandlingar. Perfekt för dig som behöver fräscha till din bil eller bara vill ge bilen lite extra kärlek.

N-Trygg Bils lackskyddsbehandlingar är mycket effektiva när det gäller avvisande av vatten och smuts på bilens lack. Genom att ge din bil ett lacksydd får bilen en yta som underlättar vid framtida tvättar av bilen och smuts så som insekter, asfaltsfläckar eller vägsalt kan avlägsnas mycket smidigare. Lackskyddet skapar även en hög glans och ger bilen en lyster vilket hjälper att bibehålla lackens kondition över tid. I norden har vi fyra olika årstider som samtliga utsätter din lack för stor påfrestning året runt. Därför erbjuder vi dig som kund ett lackskydd som är speciellt anpassat efter att ge maximal effekt på din bils lack året runt.

Vi erbjuder alltid fri lånebil till dig som bokar ett jobb hos oss!

Fri lånebil Audi A1

Keramiskt Lackskydd 

Vill du ge din bil en riktig premium-behandling? Då ska du testa vår Matrix Blue Ceramic Coating behandling som är ett  keramiskt lackskydd som ger utmärkt glans och vattenavstötning med en hållbarhet på 36 månader / 9000 mil med möjlighet till förlängning till om behandlingen läggs i flera steg.

Den hårda ytan som skapas skyddar effektivt mot virvlande partiklar i trafiken och det bildas färre smårepor i lacken. Vårt keramiska lackskydd skonar också billacken mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier. Behandlingen fyller ut de ojämnheter som normalt förekommer i billacken och tillsammans med den vattenavstötning som skyddet ger håller sig bilen ren längre och behöver inte tvättas lika ofta.

Boka ditt keramiska lackskydd idag fr. 5995:-.

Matrix-Black-Autosmart-ceramic-coatings-h3-title

Silver Seal Lackskydd

Vi erbjuder även dig som kund vårt mycket populära Silver Seal Lackskydd. Detta är ett lackskydd som ger din bil en perfekt glänsande yta samtidigt som lacken får ett starkt och effektivt skydd. Tjänsten inkluderar hela vårt behandlingsprogram, invändig och utvändig bilrekonditionering samt ett Silver Seal Lackskydd.

Boka ditt Silver Seal lackskydd idag fr. 3995:-.

 

 

Audi E-tron

Boka behandling till din bil

  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-16