Bilrekonditionering

Bilvård

Vi på N-Trygg Bil är otroligt kräsna när det kommer till bilvård och hanterar all rekonditionering internt för att uppnå bästa möjliga service samt resultat för dig som kund. Vi jobbar alltid med det senaste och bästa produkterna, såsom vax, rubbing och lackförsegling.

N-Trygg Bil Bilspa finns det möjlighet att utnyttja flertalet tjänster som hjälper till att upprätthålla din bils kondition både vad gäller interiör samt exteriör. Vi erbjuder rekonditionering, klädseltvätt, heltvättt invändigt samt utvändigt och lackskyddsbehandlingar. Perfekt för dig som behöver fräscha till din bil eller bara vill ge bilen lite extra kärlek.

Keramiskt Lackskydd 

Vill du ge din bil en riktig premium-behandling? Då ska du testa vår Matrix Black Ceramic Coating behandling som är ett  keramiskt lackskydd som ger utmärkt glans och vattenavstötning, med möjlighet till förlängning till om behandlingen läggs i flera steg.

Den hårda ytan som skapas skyddar effektivt mot virvlande partiklar i trafiken och det bildas färre smårepor i lacken. Vårt keramiska lackskydd skonar också billacken mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier. Behandlingen fyller ut de ojämnheter som normalt förekommer i billacken och tillsammans med den vattenavstötning som skyddet ger håller sig bilen ren längre och behöver inte tvättas lika ofta.

Matrix-Black-Autosmart-ceramic-coatings-h3-title

Boka ditt keramiska lackskydd idag – Pris från 4295:-.

Alltid fri lånebil i vår bilverkstad

Vi erbjuder alltid fri lånebil till dig som bokar ett jobb hos oss!

Fyll i dina uppgifter i fältet nedan så återkommer vi med tidsförslag

Boka behandling till din bil

  • Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet. Läs mer i personuppgiftspolicyn som du hittar i sidfoten.

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag -Stängt
Söndag - Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-17