Receptionist/ padelansvarig sökes!

Nyheter - 13 september 2022

RECEPTIONIST / PADELANSVARIG !

N-Trygg Bil AB

Receptionschef

Kommun: Habo

Kvalifikationer

Om jobbet

N-Trygg Bil söker nu receptionist och padelansvarig till vår helt nya anläggning i Habo utmed väg 195 på nya Kärnekulla. Anläggningen omfattar ca 3000 kvm och verksamheten är showroom bilar, bilverkstad samt padel.

Tjänsten innefattar dag, kväll, helgpass samt vid event. Vi söker dig som är en glad och framåt person som är lika bekväm med att jobba själv samt i team. Du måste kunna ha koll på helheten, kunna sköta receptionen i bilhallen och drift av padelhall samtidigt. Ta emot kunder, vara stresstålig och ansvarsfull.

Hos oss är det viktigt att ha en hög arbetsmoral då vi alltid jobbar som ett team. Du ska tycka om att ha många bollar i luften och ha ett driv för att ständigt vilja utvecklas och prestera.

Arbetsuppgifter är drift av padelanläggning, shop, event och omklädningsrum. Drift av reception bilhall med tillhörande arbetsuppgifter samt behjälplig säljare och kundmottagare vid behov.

Krav är att du måste kunna tala flytande svenska, vara social och flexibel samt ha erfarenhet att jobba med kunder och kundomhändertagande.

Sista ansökningsdag : 2022-11-30

Startdatum : 2023-01-16.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

Om anställningen

Kontakt

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag -Stängt
Söndag - Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-17