Bilmekaniker sökes!

Nyheter - 12 september 2022

Fordonstekniker

N-Trygg Bil AB

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Kommun: Habo

Kvalifikationer

Om jobbet

Bilmekaniker

Ansvarsfull Bilmekaniker till vår nya bilverkstad i Habo sökes. Vi på N-Trygg Bil expanderar nu vår verksamhet ytterligare och vi behöver därför nu stärka upp vårt team med ytterligare en kollega till vår bilverkstad.

Om rollen

Som en del av vår satsning framåt söker vi nu en driven och engagerad bilmekaniker. Du kommer att arbeta med begagnade bilar inom alla segment och du jobbar i enlighet med våra processer och standards som MRF-verkstad. Dina arbetsuppgifter består främst av att utföra reparationsjobb, felsökningar, inbytestest samt servicejobb. I rollen som mekaniker rapporterar du direkt till vår platschef.

I din roll är det av yttersta vikt att du är en god lagspelare i vårt team. Du är van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Våra kunder förväntar sig högsta kvalité och därav är noggrannhet viktigt för oss.

Din profil

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och ärlig. Du har hög servicekänsla, trivs med högt tempo. Du är teknikintresserad samt följer med i utvecklingen inom ny bilteknik.

Kvalifikationer

– B-Körkort

– Dokumenterad arbetslivserfarenhet som mekaniker / tekniker

– 3-årig fordons teknisk utbildning eller motsvarande

– God datavana och kunskaper inom i Office paketet

– Svenska & Engelska flytande i tal och skrift

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett mycket spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag. N-Trygg Bil bygger ny anläggning i Habo utmed väg 195 där vi kommer bedriva vår verksamhet med start 2023. N-Trygg Bil har signerat kontrakt med en av Sveriges största konceptverkstäder och konceptstart är 2023-01-01. Missa inte denna unika chans att bli en del av vårt vinnande team över tid.

Sysselsättningsgraden är heltid med 6 månaders provanställning.

Vi arbetar med fast månadslön i denna tjänst.

Arbetstider vardagar 07.00 – 16.00

Välkommen med din ansökan

Låter detta intressant, tveka då inte på att skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Anställningsstart Januari 2023.

För övriga frågor vänligen kontakta vår platschef Johan Ljung på tel 036-4404803 eller Johan.ljung@ntryggbil.se

Mer information om företaget hittar du på vår hemsida, www.ntryggbil.se.

Anställningsstart Januari 2023

Sista ansökningsdag 2022-11-30.

Om anställningen

Kontakt

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag -Stängt
Söndag - Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-17