Ansvarsfull Bilförsäljare Sökes !

Nyheter - 3 juni 2021

Bilförsäljare sökes

Ansvarsfull Bilförsäljare Sökes !

N-Trygg Bil AB – Bilförsäljare

Kommun: Habo

 

Korta fakta om jobbet som Ansvarsfull Bilförsäljare

Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande
  • Bilförsäljare –  1-2 års erfarenhet

Utbildning

Meriterande
  • Gymnasial utbildning inom Företagsekonomi, handel och administration

Språk

Krav
  • Svenska
  • Engelska
Meriterande
  • Tyska

Körkort

Krav
  • B

Om jobbet

Ansvarsfull Bilförsäljare sökes till vår bilhall i Habo! Vi på N-Trygg Bil expanderar nu vår verksamhet ytterligare och vi behöver därför nu stärka upp vårt säljteam med ytterligare en kollega till vårt Showroom i Habo.

Som en del av vår satsning framåt söker vi nu en driven och engagerad personbilsäljare. Du kommer att arbeta med bilaffärer på hög nivå inom alla segment med begagnade bilar. Du guidar och hjälper kunderna genom våra produkter, provkörningar, tillbehör och finansieringslösningar. I din roll är det av yttersta vikt att bemöta kunderna, vägleda genom säljprocessen och att jobba aktivt mot affär, avslut och avtalsskrivning. Du kommer även hantera inbyte i samråd med dina kollegor. Allt för att säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Din profil

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och ärlig. Du har hög servicekänsla, affärsförståelse samt trivs med högt tempo och att bygga långsiktiga kundrelationer. Du har minst B-körkort, några års erfarenhet och kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer inom kapitalvaror.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett mycket spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag i nya fräscha lokaler i Habo med möjlighet till mycket goda förtjänstmöjligheter. Sysselsättningsgraden är heltid med 6 månaders provanställning samt start Augusti 2021. Vi arbetar med prestationsbaserad lön till denna tjänst. Våra öppettider är Måndag – Lördag.

Välkommen med din ansökan

Låter detta intressant, tveka då inte på att skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. För övriga frågor vänligen kontakta oss. Mer information om företaget hittar du på www.ntryggbil.se.

Sista ansökningsdag 2021-06-30.

Länk till ansökan hittar du här!

 

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast och rörlig lön

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag - Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND 07-18
Måndag - Fredag 07-18