Ansvarsfull Bilmekaniker till vår bilverkstad i Habo sökes !

Nyheter - 25 maj 2021

Mekaniker

Ansvarsfull Bilmekaniker sökes !

Bilmekaniker

Ansvarsfull Bilmekaniker till vår bilverkstad i Habo sökes. Vi på N-Trygg Bil expanderar nu vår verksamhet ytterligare och vi behöver därför nu stärka upp vårt team med ännu en kollega till vår bilverkstad.

Om rollen

Som en del av vår satsning framåt söker vi nu en driven och engagerad bilmekaniker. Du kommer att arbeta med begagnade bilar inom alla segment och du jobbar i enlighet med våra processer och standards som MRF-verkstad. Dina arbetsuppgifter består främst av att utföra reparationsjobb, felsökningar samt servicejobb. I rollen som mekaniker rapporterar du direkt till vår verkstadschef.

I din roll är det av yttersta vikt att du är en god lagspelare i vårt team. Du är van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska. Våra kunder förväntar sig högsta kvalité och därav är noggrannhet viktigt för oss.

Din profil

Vi söker dig som är driven, ansvarstagande och ärlig. Du har hög servicekänsla, trivs med högt tempo. Du är teknikintresserad samt följer med i utvecklingen inom ny bilteknik.

Kvalifikationer

– B-Körkort

– Dokumenterad arbetslivserfarenhet som mekaniker / tekniker

– 3-årig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande

– God datavana och kunskaper inom i Officepaketet

– Svenska & Engelska flytande i tal och skrift

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett mycket spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag i nya fräscha lokaler i Habo. Sysselsättningsgraden är heltid med 6 månaders provanställning.

Vi arbetar med fast månadslön i denna tjänst.

Arbetstider vardagar 08.00 – 17.00

Välkommen med din ansökan

Låter detta intressant, tveka då inte på att skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag.

För övriga frågor vänligen kontakta oss.

Sista ansökningsdag 2021-06-30.

 

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön 
Omfattning: Heltid

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag 10-15
Söndag - Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND 07-18
Måndag - Fredag 07-18