Information till våra kunder, kollegor & partners med anledning av COVID-19

Nyheter - 26 mars 2020

Information med anledning av COVID-19

Information med anledning av COVID-19

Av omtanke för din och vår hälsa har vi vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss på N-Trygg Bil ska kännas så tryggt som möjligt. Nedan följer viktig information med anledning av COVID-19.

Försiktighetsåtgärder för allas säkerhet

Vi på N-Trygg Bil tycker att det är viktigt att ta vårt ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av COVID-19. Av omtanke för din och vår hälsa har vi vidtagit extra försiktighetsåtgärder för att ditt besök hos oss ska kännas så tryggt som möjligt oavsett om du behöver hjälp med däckskifte, leverans av bil, service eller reparation.

Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer (läs mer på Folkhälsomyndighetens hemsida) och uppdaterar försiktighetsåtgärderna löpande. Vi gör självklart vårt yttersta för att förebygga och säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa, samt att minimera oro och risk för smittspridning på vår anläggning. Detta gör vi exempelvis genom att utöka våra städrutiner och ökar frekvensen för rengöring av bilarna på vår anläggning. I alla bilar som lämnas tillbaka efter ett verkstadsbesök, har vi rengjort ratt, dörrhandtag och andra hårda ytor som berörs.

Vi vill att du ska känna till att alla medarbetare som har minsta känning av sjukdomssymptom, stannar hemma. Syftet är att värna om våra medarbetares, anhöriga och kunders hälsa, samt förhoppningsvis även bidra till begränsad smittspridning i samhället. Alla våra medarbetare följer de riktlinjer som finns från Folkhälsomyndigheten för att i högsta möjliga mån undvika smittspridning.

Om du känner dig sjuk, med förkylnings- eller influensaliknande symptom, ber vi dig att boka om ditt besök. Vänligen ring din kontaktperson hos oss för att boka om, eller titta på en alternativ lösning för inlämning av fordon. På vår hemsida www.ntryggbil.se hittar du kontaktuppgifter. Hör gärna av dig om du har några frågor! Skulle öppettiderna ändras kommuniceras det via vår webbplats och våra sociala medier. Vi vill att du alltid ska känna dig välkommen hos oss.

Frågor och svar till N-Trygg Bil pga COVID-19 

Är N-Trygg Bils anläggning öppet som vanligt?

Ja, vi håller öppet som vanligt på vår anläggning och välkomnar alla våra besökare. Självklart litar vi på att alla tar ett eget ansvar och inte kommer till oss om man känner sig sjuk. Vi tycker att det är viktigt att ta ansvar i rådande situation och hjälpa till att begränsa spridningen av COVID-19. Avvikelser mot ordinarie öppettider på anläggningen kan förekomma med kort varsel men informeras alltid via våra sociala medier och vår webbplats.

Hur arbetar N-Trygg Bil med att förebygga smittspridning?

Vi undviker att samla större antal människor hos oss. Till våra anställda har vi daglig information om rutiner kring hygien och andra praktiska åtgärder för att undvika smittan bland personal och kunder. Vi har utökat städningen inom hela vår verksamhet.

Vad händer nu när däckbytesäsongen är i full gång?

Vi planerar att skifta alla våra kunders däck som vanligt. Även här utgår vi från våra försiktighetsåtgärder samt att vi tänker på hygienen i alla lägen. Lagen säger att vi måste skifta innan 15 april om du har dubbdäck, så vi kommer självklart hjälpa alla kunder med detta. Med undantag för dubbdäck som är uppskjuten med 2 veckor enligt transportstyrelsen.

Kan jag komma i kontakt med N-Trygg Bil utan att besöka er anläggning?

Självklart, tillgänglighet är viktigt för oss på N-Trygg Bil för att kunna möta våra kunders frågor. Vi har telefonen öppen mellan 07.00-18.00 vardagar samt 10.00-15.00 lördagar. Och självklart även mailen öppen dygnet runt. Alla våra kontaktuppgifter hittar du på www.ntryggbil.se

Försiktighetsåtgärder

Det viktigaste är att fokusera på att minska risken för smittspridning. Därför har vi tagit fram ett antal praktiska åtgärder som kan hjälpa dig som kanske känner en viss oro för att komma till oss. 
  •  Vi sätter in extra städning på vår anläggning.
  •  Vi välkomnar dig till anläggningen men vi skakar däremot inte hand.
  • Våra servicetekniker använder skyddshandskar samt täcker över ratt, golv och säten i bilen, samt vi torkar alltid av de uytor i bilarna som vi rört vid.

Hantering av bilnycklar

Vi håller hantering av alla bilnycklar precis lika varsamt som alla andra ytor, och vi tillhandahåller självklart en god hygien även här.

Hämtning av bil

Om du ska hämta ut din bil som du har köpt kan vi göra en kort leverans och skippa genomgången av bilen utöver det absolut mest nödvändiga och ta frågor via telefon eller mail. När det har lugnat ner sig är du välkommen tillbaka till oss för en mer omfattande genomgång av bilen.

Välkommen att kontakta oss / TEAM N-Trygg Bil                                         MRF Medlem

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag -Stängt
Söndag - Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-17