Sälja bilen? Använd vår smidiga förmedlingstjänst!

Nyheter - 18 mars 2020

Sälj din bil!

Går du i tankar på att sälja din nuvarande bil? Då ska du helt klart testa vår smidiga förmedlingstjänst.

Vi har sedan årsskiftet märkt av en ökad efterfrågan på begagnade bilar. Givetvis ligger den ökade skatten på nyregistrerade bilar till stor grund för detta. I och med att trycket efter begagnat stiger så innebär detta en utmaning för oss att hela tiden hålla vår bilhall full. Detta innebär såklart en möjlighet för dig som funderar på att sälja din nuvarande bil. Använd vår smidiga förmedlingstjänst du också, så ser vi till att du får rätt betalt för din bil samtidigt som vi sköter allt jobb.

Vår förmedlingstjänst innebär många fördelar för dig som uppdragsgivare och förutom att ni sparar mycket tid och energi  får ni självklart rätt betalt för er bil då vi är experter på bilförsäljning. Vi jobbar alltid med marknadens bästa finansieringslösningar och erbjuder garantier anpassade efter varje enskild affär. Har ni en unik bil som kräver extra kunnande och som kan vara något svårare att sälja som privatperson? Vi tar gärna emot även sådana bilar. Tveka inte på att använda vår breda erfarenhet, vårt stora kontaktnät samt alla våra försäljningskanaler för att så effektivt och smidigt som möjligt sälja just er bil.

Oavsett bil, går du i tankar på att sälja, hör av dig till oss så hjälper vi dig. Använd vår smidiga förmedlingstjänst nästa gång du ska sälja din bil!

Samtliga våra objekt hittar du här på vår hemsida eller via denna länk.

Kör försiktigt! / TEAM N-Trygg Bil

 

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag -Stängt
Söndag - Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-17