Fri lånebil när du bokar ett jobb i vår bilverkstad – X2

Nyheter - 2 oktober 2019

Alltid fri lånebil i vår bilverkstad

Fri lånebil när du bokar ett jobb i vår bilverkstad – X2

Hos N-Trygg Bil får du alltid fri lånebil vid alla typer av jobb i vår nya bilverkstad. Nu har vi fått in en helt ny BMW 118i som du får möjlighet att låna, helt gratis, i samband med att du bokar ett jobb i vår bilverkstad. Fri lånebil ingår vid alla typer av jobb, bland annat tvätt, rekond, lackskydd, bromsbyte, service eller en vanlig reparation. Detta innebär att vi nu mer har 2 fräscha lånebilar som står till ert förfogande. Är du i behov av att få din bil fixad i vår nya bilverkstad? Tveka inte på att höra av dig till oss på 036-440 48 00 för prisförslag samt tidsbokning.

Vi hjälper dig att både snabbt och kostnadseffektivt få din bil åtgärdad. Vi utför alla typer av jobb och under tiden som vår bilverkstad innehar din bil så rullar du Tryggt och säkert i våra nya fräscha lånebilar. Hur smidigt som helst!

Du har väl inte missat att vi bland annat erbjuder en fullskalig basservice från 2495:- (inkl. serviceprotokoll samt stämpel i boken) eller handtvätt för 250:-? Läs mer här.

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag -Stängt
Söndag - Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-17