Bygget av vår nya bilhall – UPPDATERAD 23/5

Nyheter - 23 maj 2019

N-Trygg Bils nya bilhall

Som ni säkert sett om ni följer oss i sociala medier (Facebook & Instagram) så är bygget av vår nya bilhall i full gång. Faktum är att vi nu kommit så långt att vi är i sluttampen av projektet och endast ett fåtal justeringar återstår innan flytten realiseras. N-Trygg Bils nya fräscha bilhall kommer ni att kunna besöka på Jönköpingsvägen 28 i Habo och flytten sker under juni 2019. Exakt datum för invigning är ännu inte helt spikat, så håll ögonen öppna så att ni inte missar detta.

I vår nya bilhall kommer vi att kunna erbjuda dig som kund alla typer av service- och reparationsjobb ifrån vår nya verkstad. Vi kommer även att kunna vårda din bil på bästa sätt i vår kompletta tvätt- och rekondavdelning. Utöver det kommer vi erbjuda däckhotell samt vinterförvaring för er som önskar detta och sist men absolut inte minst så har vi ju självklart vårt splitter nya showroom på 600 kvm där vi kommer att visa upp alla våra bilar. Nedan följer några bilder av bygget, mer info kommer löpande.

N-Trygg Bils nya bilhall

Nedan ser ni att vår nya kundparkering börjar ta form.

N-Trygg Bils nya bilhall

N-Trygg Bils nya bilhall

En liten smygtitt in i vad som kommer att bli vår nya bilhall.

N-Trygg Bils nya bilhall

Rekondavdelningen, här kommer du att kunna få lacken på din bil i perfekt skick.

N-Trygg Bils nya bilhall

Mer info samt bilder kommer.

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag -Stängt
Söndag - Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-17