Nu är N-Trygg Bil auktoriserad ÅF av Pirelli däck

Nyheter - 3 april 2019

Vi kan nu stolt meddela att vi är auktoriserade återförsäljare av Pirelli däck. Pirelli har sedan starten 1872 levererat premium-däck över hela världen och är en av de största aktörerna på marknaden. Därför är nu vi på N-Trygg Bil extremt glada över att kunna presentera detta samarbete. Genom att N-Trygg Bil nu är auktoriserade återförsäljare kommer vi nu kunna erbjuda dig som kund alla typer av däck till alla tänkbara bilar. Oavsett om du är i behov av nya sommardäck till den stundande säsongen, intresserad av att uppdatera vinter-uppsättningen eller helt enkelt vill byta ut ett enskilt däck så hjälper vi dig.

I samband med denna nyhet lanserar vi även en däckkampanj där du får 15% rabatt på samtliga sommardäck ifrån Pirelli. Erbjudandet gäller fram till den 30e april.

Är du intresserad av nya däck till din bil så är du varmt välkommen att besöka oss i vår bilhall eller kontakta oss via telefon så kan vi guida dig vidare. Vi hjälper dig att hitta de optimala däcken för just din bil. Kontakta oss på 036-440 48 00 på mer information samt prisuppgifter. Ytterligare information angående däck & fälg hittar du på hemsidan. Kör försiktigt!

Hitta till oss

Öppettider

BILFÖRSÄLJNING
Måndag - Fredag 10-18
Lördag -Stängt
Söndag - Stängt
...
VERKSTAD OCH REKOND
Måndag - Fredag 07-17